Nov 8, 2012

Suke2

Assalamualaikum....

Dah lama tak update blog yg satu nih....
Ada baca satu blog ni dia tunggu cheque dari nuffnang..
Pastu dapat byk jgk smpai 4angka...
So hati ni terdetik plak nak check my nuffnang...saja2 suka2 nk tgk ada brapa hahhahhaa even ku tahu pasti ciput sbbnye update blog ni setahun sekali heheheh
Hurm check2 tgk2 bleh tahan jgk ada la jgk even ciput hehehehh tq2 klau ada yg click adv tuh...klau tak click pun aku yg click
Tapi diri sendri pun dah lama tak buka blog nih
Ingat nak kuburkan aje...hurm mmg dah terkubur pun...
Arini tergerak ati nk update sbb aku takde keje nak buat
Aku kena jaga roadshow so
Tercanguk dpan laptop ni dah tak larat nak ngadap FB dah nak muntah dah baca....
So saja2 buat buzy degn mengupdate blog tercayang nih...
Ok la chow cin cau....

aceli nk update jgk gamba anak yg ke-3 tapi lupa plak bwk usb huhuhu takpe la takde chance nak tunjuk gamba kat sini laen kali la