Oct 11, 2010

Arman Harraz ku yg dah 2 tahun...

Assalamualaikum...

Lamanye tak update blog ni..

Tapi zul tahu readers nye takde la byk sgt pun yg tingin nk baca cite dlm blog ni kan heheheh..

Tapi klau ada yg sudi lagi membaca nye tima kasih..

Salah satu zul dah lama tak update blog ni sebab my camera dah rosak huhhuhuh

Dah tak bleh tangkap gambo dah nangih

Satu lagi aku nye USB phone pun dah rosak

so gambo byk dlm phone tu tapi still tak dpt gak upload sedih

Kebetulan skg ni keje kat opis byk sgt...

Time rehat tu aku gunakan tuk layan FB n drama korea so...

Malam plak bila dah balik umah aku ni jenis malas dah nak on laptop

Byk masa aku dok ngaja si aryna n arman tu baca buku

Then layan cite2 kat TV pastu tido huuhuuhu

Arini tingin plak nak wat posting...

Sebab arini ni befday my little hero yang baru nk masuk 2 tahun

Yea..hepi befday my encem!

Dah dua tahun dah..

Dah pndai mcm2 dah..

Mulut pun dah pot pet pot pet

Silat pun bukan main buka langkah bunga bagai huh!

Tapi still BFeed huhuhuhu bila la hang nk benti nih..

Mama nak cepat2 kurus!!!

Apa2 pun smoga baby boy mama ni dpt membesar

menjadi (al-hafiz? - InsyaAllah) yg sentiasa memperjuangkan ajaran Islam!

Aminnnn.....

Semalam seharian bwk dia jalan2 dari kol 10 pagi smpai kol 10 mlm!

Dpt jgk dia cupcake spiderman yea! sori la tak dpt nk upload cupcake tuh

Ok la stakat ni aje ye

wassalam...

No comments: