Feb 3, 2010

I like Sean Faris!

Last two days nite aku tgk one movie nih kat HBO kot.

cite nye ala2 kick boxing.

Tapi kick boxing yg best la sbb hero nye tersangat la ensem!

Cite tu entitle nye: Never Back Down



Dah lama aku tak tgk hero omputih yg ensem2 cmni.


Ha ni la dia Sean Faris!

Muka dia seakan-akan Christiano Ronaldo.

Chon pon kata dia ensem cam Christiano Ronaldo!

Cite ni mmg best ar jgk..sapa2 yg suka cite lawan2 akan suka kot tgk cite nih.

Mamat jambu yg terror kick boxing!

Lepas aje tgk cite tu terus aku google carik pelakon nih

Upa2 nye dia ni mmg an american model

Patut la ensem!

Tapi lakonan nye takde la control macho sgt

nmpak real n comei aje..

Aceli 1st cite dia yg aku dah tgk

tapi tak prasan upanye Sean Faris yg berlakon

Cite tu tajuk nye Sleepover!



Ada lagi movie nye yg aku akan google tgk antaranya:

1. Forever Strong
2. Manifest Destiny
3. The Glass Eye
4. Brooklyn to Manhattan
5. Ghost Machine
6. King of Fighters
7. Amsterdam
8. The Vampire Diaries (TV Series)

Pasni pasti apa aje cite dia aku akan tgk hahahha

Selain dia ada la jgk aku suke hero2 laen cam:

My 1st hero

Johny Deep

My 2nd hero




Nicholas Rogers aka Tarabas

Kesemua di atas ni hero2 omputih jer

Aku rasa itu je kot yg menarik minat aku

Hero2 laen best jgk tapi biasa2 ajer hehhehe

tak campur lagi hero korea hahahaha

Itu cite laen la plak

1 comment:

Kazaztan Team said...

dah idup blk blog....uhuhuu...